Główne zadania na stanowisku:
- Rozwijanie sprzedaży,
- Codzienna praca z personelem: szkolenie i motywowanie,
- Zarządzanie czasem pracy,
- Utrzymywanie wysokich standardów obsługi,
- Aktywne promowanie obiektu,
- Rekrutacja i wdrażanie pracowników,
- Remanenty, obliczanie i kontrolowanie food costu,
- Kontrola cen i jakości towarów,
- Nadzór nad magazynami i zakupami,
- Delegowanie zadań i weryfikowanie ich realizacji,
- Wysokie umiejętności interpersonalne
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- Dyspozycyjność w weekendy,
- Przygotowanie śniadań,
- Organizacja i ustalenia dotyczące konferencji, eventów, imprez okolicznościowych oraz nadzór nad ich przebiegiem,
- Inicjowanie działań mających na celu podnoszenie standardu obiektu oraz dbałość o wizerunek i pozytywny odbiór ze strony klientów,
Wymagania:
- Doświadczenie zawodowe w dziale gastronomii,
- Badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Mile widziane kursy baristy, art-latte oraz barmańskie, - Wykształcenie średnie lub wyższe,
- Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office – Excel
- Biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- Logiczne i analityczne zdolności myślenia,
- Dyspozycyjność do podjęcia pracy dwuzmianowej,
- Dyspozycyjność w tygodniu oraz weekendy,
- Zdolności analityczne, odporność na stres i wysoka kultura osobista,
- Umiejętność delegowania zadań i motywowania zespołu,
Oferujemy:
- Pracę w młodym, dynamicznym i wyjątkowo sympatycznym zespole,
- Umowę o pracę, umowa zlecenie
- Wynagrodzenie zasadnicze + premia,
- Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenie kwalifikacji,
- Kartę MultiSport.
- Zbudowaną markę którą wspólnie będziemy rozwijać.
Dołącz do naszego zespołu!
Aplikuj już teraz: